Cégnév: Hunters Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Alapítva: 2005.

 

Adószám: 22150787-2-14

Székhely: 8600 Siófok Béri u.29.

Fő telephely: 8600 Siófok Fő u.196.

Fő Tevékenységi Kör:

Telekommunikációs eszközök kiskereskedelme, javítása

 

Tevékenységeink:

Használt telefonok, GPS-ek, Tabletek, Laptopok:

– adás Eladott használt telefonokra vállalt garanciák: – 3 hónap szerviz garancia

– vétel – 3 nap cseregarancia

– csere – letiltásra örökös garancia

 

– Lehetőséget biztosítunk kérés esetén a nálunk értékesített műszaki cikkek visszavásárlására

eredeti állapotukban és tartozékaikkal, az értékesítéskor rögzített feltételekkel.

Javítás:

Vállaljuk mobiltelefonok, GPS-ek, Tabletek, Laptopok, PC-k már nem garanciális javítását a legrövidebb határidővel, nagy gyakorlattal. Hardveres és szoftveres javításokat egyaránt vállalunk, a legolcsóbb Alcateltől a legdrágább Iphone-ig. Beázott, összetört készülékek javítását is vállaljuk, de ezekre a javításokra nem tudunk garanciát vállalni. Minden más esetben a beszerelt alkatrészre, munkánkra 2 hónap garanciát vállalunk.

Egy kis cégtörténelem: 😎

Cégalapítás 2005. február, családi vállalkozásként. Ezt megelőzően már mobiltelefonokkal foglalkozó más cégek javítási feladatait láttuk el az ország különböző pontjain kb. 1996-tól folyamatosan növekvő tételben, ezzel jelentős gyakorlatra szert téve a legkülönfélébb típusokkal és hibákkal.

2006. július

Átvettük a Siófok Vámház u.-i üzlet vezetését a korábbi tulajtól, Szabó Gergőtől. Az üzlet GSMCity elnevezését megtartottuk.

2007. június -2008. április

Megnyitottuk Kaposvár Rippl. R. téri üzletünket, remélve, hogy kiegyenlíti a balatoni viszonylatban jellemző hullámzó forgalmat, egyúttal állandó munkát nyújtva családunk egyik tagjának, Istvánnak. Sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a bőséges árukészlet és a helyszíni szerviz ellenére, így az üzlet bezárása mellett döntöttünk.

2008. április

Megnyitottuk Siófok, Fő u.-i üzletünket. Ebben az üzletben kb. 30nm áll rendelkezésünkre az ügyfelek kiszolgálásához. A Képgalériában megtekinthető. Az üzletben bőséges, kb. 150-200db-os használt készülék készlettel várjuk vásárlóinkat, az ide hozott javítások jelentős része a helyszínen megvárható, itt mindig nagy gyakorlattal rendelkező szervizes dolgozik.

2008. június

Ettől az időponttól két siófoki üzletünk működtetésére koncentrálunk, más településeken abbahagytuk a helyszíni szervizelést. Természetesen korábbi ügyfeleinket továbbra is kiemelten kezeljük siófoki telephelyünkön, ugyanitt más GSM üzletek szerviz feladatait is vállaljuk.