Webshop fejlesztés alatt, vásárlás az üzletekben!

Céginformációk

Cégnév: Hunters Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság   Alapítva: 2005.

Adószám:  22150787-2-14

Székhely:  8600 Siófok Béri u.29.

Fő telephely: 8600 Siófok Fő u.196.
 
 
 
 Fő Tevékenységi Kör:
 
Telekommunikációs eszközök kiskereskedelme, javítása   
 Tevékenységeink:
 
Használt telefonok, GPS-ek, Tabletek, Laptopok:
 
- adás                       Eladott használt telefonokra vállalt garanciák:           – 3 hónap szervíz garancia
 
- vétel                                                                                                                          – 3 nap cseregarancia
 
- csere                                                                                                                         – letiltásra örökös garancia
 
- Lehetőséget biztosítunk kérés esetén a nálunk értékesített műszaki cikkek visszavásárlására
 
   eredeti állapotukban és tartozékaikkal, az értékesítéskor rögzített feltételekkel.
 
 
 
Javítás:
 
Vállaljuk mobiltelefonok, GPS-ek, Tabletek, Laptopok, PC-k már nem garanciális javítását a legrövidebb határidővel, nagy  gyakorlattal. Hardveres és szoftveres javításokat egyaránt vállalunk, a legolcsóbb Alcateltől a legdrágább Iphone-ig. Beázott, összetört készülékek javítását is vállaljuk, de ezekre a javításokra nem tudunk garanciát vállalni. Minden más esetben a beszerelt alkatrészre, munkánkra 2 hónap garanciát vállalunk.
 
 
Egy kis cégtörténelem: 8-)
 
Cégalapítás 2005. február, családi vállalkozásként. Ezt megelőzően már mobiltelefonokkal foglalkozó más cégek javítási feladatait láttuk el az ország különböző pontjain kb. 1996-tól folyamatosan növekvő tételben, ezzel jelentős gyakorlatra szert téve a legkülönfélébb típusokkal és hibákkal.
 
2006. július
 Átvettük a Siófok Vámház u.-i üzlet vezetését a korábbi tulajtól, Szabó Gergőtől. Az üzlet GSMCity elnevezését megtartottuk.


2007. június -2008. április
 Megnyitottuk Kaposvár Rippl.R. téri üzletünket, remélve hogy kiegyenlíti a balatoni viszonylatban jellemző hullámzó forgalmat, egyuttal állandó munkát nyújtva családunk egyik tagjának, Istvánnak. Sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a bőséges árukészlet és a helyszini szervíz ellenére, így az üzlet bezárása mellett döntöttünk.
 
2008. április
 Megnyitottuk Siófok, Fő u.-i üzletünket.  Ebben az üzletben kb. 30nm áll rendelkezésünkre az ügyfelek kiszolgálásához. A Képgalériában megtekinthető. Az üzletben bőséges, kb 150-200db-os használt készülék készlettel várjuk vásárlóinkat, az ide hozott javítások jelentős része a helyszínen megvárható, itt mindig nagy gyakorlattal rendelkező szervizes dolgozik.
 
2008. június
 Ettől az időponttól két siófoki üzletünk működtetésére koncentrálunk, más településeken abbahagytuk a helyszíni szervizelést. Természetesen korábbi ügyfeleinket továbbra is kiemelten kezeljük siófoki telephelyünkön, ugyanitt más gsm üzletek szervíz feladatait is vállaljuk.
Készítette: OpenCart Magyarország
www.GsmCity.hu Webshop © 2018